Det går inte att lösa morgondagens problem med gårdagens sanningar!

Vi har valt att den här krisen skall lära oss något nytt och annorlunda vi kan använda oss av för att bidra till det vi tror kommer att bli arbetslivet efter Corona. De som tror att det kommer bli som vanligt efter att smittan lugnat ner sig, får nog tänka om. Det är nu vi har chansen att se över det som behövts setts över för länge sedan.

Gillar du det du läser, dela gärna i ditt nätverk.

Trevlig läsning!

Lyssna på Effekten #139, vi pratar digitalisering och arbetslivet.

Vi vill att boken...

Funderar du på vad som händer med arbetslivet efter Corona. TILLPLATTAD - om arbetslivet efter Corona är en bok för dig som vill vara och ta del av en större diskussion, träna dig själv och andra till nytänkande.

Har du har valt att se på krisen som att du/ni skall lära er något nytt och annorlunda, något ni kan använda för att bidra till det ni tror kommer att bli arbetslivet efter Corona. Vi hoppas att boken kan ge hopp, inspirera, provocera och ge nya infallsvinklar kring arbetslivet.

Vi vill med den här boken bidra genom att ge vår syn på hur det kan gå till, vad man behöver tänka på och varför en del saker bara är illusionsnummer. Vi tar oss friheten att tycka och värdera det som hänt och händer. Vi gör det för att vi ser att ”fel saker”, uppfattningar och sanningar har fått regera vårt arbetsliv allt för länge. Vi ser att Livsvärlden har ockuperats av Systemvärlden - det är inte okej.

Det är dags att ta tillbaka initiativet!

Kom i kontakt med Mårten och Rafael

Boka ett möte!

DET GÅR INTE ATT LÖSA MORGONDAGENS PROBLEM MED GÅRDAGENS SANNINGAR!

Arbetslivets poddcast, det här är ”Sluta snacka skit”. En poddcast som ger plats för insikter, perspektiv, framtidsspaningar och goda exempel.

Känner du någon som behöver vår hjälp, har du frågor eller vill anlita oss som konsulter, tveka inte att kontakta oss på info@slutasnackaskit.se

Kontakta oss

Reframe Consulting
Mårten Salander
Tel: 070-331 20 68
sallander@reframeconsulting.se

Läs vår GDPR Policy

 

Reframe Consulting 
Rafael Pimenta
Tel: 070-787 77 99
pimenta@reframeconsulting.se